Informatikai és Hírközlési Minisztérium Oktatási Minisztérium Apache Php Mysql Fazekas Mihály Gyakorlóiskola
  Bejelentkezás
Üdvözöljük a Matematika portálon!  
Hraskó András: Beke Manó Emlékdíjat kaptunk

Beke Manó Emlékdíjat kaptunk"Amore et labore"

Beke Manó Emlékdíjat kaptunk.

Nem vagyok egy különösebben eredeti gondolkodású ember. Amennyiben értékek kapcsolhatók a nevemhez, akkor azok olyanok, amelyeket többen együtt teremtettünk. Szeretném, ha mindazok magukénak éreznék a díjat, amit tegnap nekem adtak át, akik az utóbbi években velem dolgoztak.

Az Emlékdíj illeti még azokat a lelkes diákokat, tanárokat és szülőket is, akik sokáig együtt építették korábbi munkahelyemet, a Lauder Iskolát és megmutatták nekem milyen jó partnerként együtt dolgozni. Én a továbbiakban, a Fazekasban is ezt az örömöt kerestem. A Bergengóc példatárak, az Új Matematikai Mozaik, a matek.fazekas.hu portál diákok, szülők, tanárok, professzorok, a könyvkiadó és nem utolsósorban a munkákat támogató vezetők, alapítványok, cégek és magánemberek közös alkotása. Szeretném, hogy eljusson hozzájuk: díjat kaptunk!

Úgy gondolom, hogy a magam részéről a munkámat végeztem, egy rendkívül termékeny helyen, a Fővárosi Fazekas Mihály Gimnáziumban. Itt sokan sokat dolgozunk, de emellett szerencsésnek is mondhatjuk magunkat, mert tevékenységünknek gyakran egyszerűen megfogalmazható, "reklámértékű" eredménye van. Kívánom, hogy sok olyan ember éljen ebben az országban, aki képes észrevenni és értékelni a könyvekben és pontokban nem kifejezhető tanári teljesítményeket is.

2006. július 5. Kaposvár (Rátz László Vándorgyűlés) Hraskó András

Kiemelt támogatónk 2006-ban:
Tigra Computer
Támogatóink 2003-ban:
Oktatási Minisztérium
Powered by:
Apache + Php + Mysql
Kapcsolat
hraskoa@fazekas.hu
Copyright © 2004-2010 Fazekas Mihály Fővárosi Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium. Served by pingvin.