Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

Látogatók

Összes:
6 075 956

Mai:
3 277

Honlapok

SULINET Matematika

Oktatási Hivatal

Versenyvizsga portál
banvv

Matematika Portálok

Berzsenyi Dániel Gimnázium

berzsenyi

Óbudai Árpád Gimnázium
arpad

 

Szent István Gimnázium

sztistvan

Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium
vpg

matszakkor20232023

( Utolsó módosítás: 2023. szeptember 27. 624 )

A 2023/2024-es tanévben a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium által szervezett, nem csak az iskola diákjai átal látogatható szakkörök a következők:

 

A matematika tanárok a 30 / 323 15 62-es központi számon keresztül érhetők el.

 

Évfolyam: 6.  (Előkészítő szakkör a speciális matematika tagozatra)

 
A szakkört  a matematika iránt kiemelten érdeklődő hatodikos tanulók számára szervezzük. Célja, hogy a speciális matematika tagozatos osztályokra felhívja a gyerekek figyelmét, segítsen a szülőknek és a diákoknak a tehetséggondozó osztályokról benyomást szerezni.
  

Évtizedes hagyományainknak megfelelően a szakköröket tizedikes matematika tagozatos diákjaink tartják tanári felügyelettel és segítséggel. A szakkörök ingyenesekA szakkörökön gondolkodtató, játékos feladatokat oldhatnak meg a diákok – hasonló feladatokkal a tagozatos szóbeli felvételin és matematikaversenyeken lehet találkozni. (Azonban a szakkörnek nem célja a központi írásbeli felvételire való felkészítés.)
  

Hétfő, kedd, szerda és csütörtök délután is lesz szakkör. A hatodikosoknak elég egy nap járni szakkörre, egy héten belül mindegyik napon ugyanazon feladatok lesznek kitűzve. A foglalkozásokat 1500 - 1630-ig tartjuk a 310-es teremben. Az első foglalkozások időpontja: 2023. szeptember 18-cal kezdődő hét. Később is lehet csatlakozni a szakköri csoportokhoz.
  

Előzetes jelentkezés nélkül is lehet ezekre a specmat előkészítő szakkörökre jönni, de nekünk segítséget jelent, ha az érdeklődők megírják Hujter Bálintnak (a specmatos előkészítő szakköröket koordináló tanárnak) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy melyik napon tudnának, szeretnének az előkészítő szakkörre járni. 

 

Évfolyam: 2

Tanár:  Jencsikné Végh Adrienn (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: csütörtök 1500 - 1630+szünet (2 x 45 perc)

Első alkalom: 2023. október 12. csütörtök 1500 óra, találkozó a portán

Terem: ???

Jelentkezési határidő: 2023.október 5.

Megjegyzés: A szakkör 20 foglalkozást foglal magába, csütörtökönként, alkalmanként 2x45 perc. Túljelentkezés esetén a gyerekek az első alkalommal szintfelmérőt írnak, ebben kérjük megértésüket. A regisztrációhoz név és iskola megírását kérjük a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

Évfolyam: 3

Tanár:  Farkasházi Csilla (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: hétfő 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 18-án hétfőn 1455 -kor az iskola portájánál

Terem: 127/A

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 18.

Megjegyzés: Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet a tanárnőnél. Az első foglalkozáson szintfelmérőt íratunk, ennek eredménye alapján kerülhetnek be a diákok a csoportba, melyről egyéni értesítést küldünk.

 

Évfolyam: 3-4

Tanár:  Kotormánné Erdei Erika (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: szerda 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. október 11. találkozó a portán

Terem: ???

Jelentkezési határidő: 2023. október 5.

Megjegyzés: A szakkör témája: Ez is matematika? De még mennyire! Geometria.
A szakkör 20 foglalkozást foglal magába, szerdánként, alkalmanként 2x 45 perc. A jelentkezés sorrendjében tudjuk fogadni a gyerekeket. A regisztrációhoz név és iskola megírását kérjük megírni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Évfolyam: 4

Tanár:  Erdősiné Gondos Judit (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: kedd 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. október 10. kedd, 1500, találkozó a portán

Terem: ???

Jelentkezési határidő: 2023.október 5.

Megjegyzés: A szakkör 20 foglalkozást foglal magába. Túljelentkezés esetén a gyerekek az első alkalommal beválogató szintfelmérőt írnak, ebben kérjük megértésüket. A regisztrációhoz név és iskola megírását kérjük megírni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

Évfolyam: 5

Tanár:  Pereczes Marianna (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: kedd 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 19.

Terem: 127/A

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: ---

 

Évfolyam: 6

Tanár:  Farkas Gitta (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: kedd 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 19.

Terem: 123

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: Jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy személyesen az iskolában.

 

Évfolyam: 7

Tanár:  Kocsis Szilveszter (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: kedd 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 19.

Terem: 126

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: ---

 

Évfolyam: 8

Tanár:  Hujter Bálint (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: kedd 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 12.

Terem: 125

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: Előzetes jelentkezés nélkül is részt lehet venni, de segítséget jelent, ha az érdeklődök megírják részvételi szándékukat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
A szakkör követhető [ itt ].

 

Évfolyam: 9

Tanár:  Lenger Dániel (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: csütörtök 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 14.

Terem: 316

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: Részvételi szándékot kérjük e-mail-ben jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
A szakkör várhatóan szeptember 21-én és 28-án elmarad.

 

Évfolyam: 10

Tanár:  Orosz Gyula (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: csütörtök 1500 - 1630 

Első alkalom: 2023. szeptember 14.

Terem: 126

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: ---

 

Évfolyam: 11

Tanár:  Markó Zoltán (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: szerda 1500 - 1630

Első alkalom: 2023 szeptember 20.

Terem: 318

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: Részvételi szándékot kérjük e-mail-ben jelezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!

 

Évfolyam: 12

Tanár:  Kiss Géza (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: kedd 1500 - 1630

Első alkalom: 2023. szeptember 19.

Terem: 418

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: ---

 

Évfolyam: 11-12 (szuper)

Tanár:  Gyenes Zoltán (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: A szakkörök csütörtökönként lesznek! Az időpont folyamatosan (hétről hétre) változik. Az aktuálisat Gyenes Zoltán tanár úrtól lehet megtudni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Első alkalom: 2023. szeptember 20.

Terem: Rényi Alfréd Matematikai Kutatóintézet, Budapest, Reáltanoda utca 13-15,

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: ---

 

Évfolyam: 10-12 (Olimpiai)

Tanár:  Dobos Sándor (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Időpont: péntek (kéthetente), 1430 - 1700

Első alkalom: 2023. szeptember 22.

Terem: 127/A

Jelentkezési határidő: ---

Megjegyzés: A szakköri oldal megtekinthető [ itt ]

 

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

HivatalosHonlap Matkonyv InformatikaPortal KemiaPortal  
FizikaPortal KulturtortenetiEnciklopedia AlsosPortal TortenelemFilozofia
BiologiaPortal BiologiaPortal MagyarPortal MagyarPortal
  BiologiaPortal MagyarPortal  

QR kód

Budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium

QR

 

 

 

Bejelentkezés cikkíróknak